12. Végre!


Venni egy mobilt.
Otthon maradni egyedül.
Szülők nélkül elmenni a bevásárlóközpontba a legjobb barátnőddel.
Kifesteni magad.
Kontaktlencsét hordani szemüveg helyett.
Olyan buliba menni, ahol fiúk is vannak.

Rory Swenson egész életében arra várt, hogy tizenkét éves legyen, és ennek bizonyítására még egy listát is készített. Amikor Rory kért valamit a szüleitől kisebb korában, mindig azt a választ kapta, hogy ,,majd ha tizenkettő leszel, majd ha tizenkettő leszel, majd ha tizenkettő leszel…" Nos, ez pontosan tizennyolc óra, harminchat perc és ötvenkét másodperc múlva végre megtörténik! Rory élete hivatalosan is elkezdődik!
Szórakozás, kacagás és temérdek meglepetés fűszerezi ezt a történetet arról, hogy mindenáron fel akarunk nőni, akkor is, amikor látszólag még az Univerzum is türelemre int.

Kívánságokban nagy vagyok. Bármikor kéoes vagyok kívánni: legyen az ok hullócsillag, kóbor szempilla, szétfújt pitypang, pénz valami szökőkútbana, vagy elfújt szülinapi gyertyák (mindegy, hogy a saját vagy más tortáján). Még olyankor is kívánok valamit, amikor bepárásodik a szemüvegem. Kisebb koromban sokféle kívánságom volt: póniló, legjobb barát, bicikli szalagokkal a kormányán, kistesó. Egyik-másik valóra is vált (no, a póni nem). Az elmúlt év összes kívánságát azonban kizárólag arra pazaroltam, hogy legyek már végre tizenkét éves. Erre a napra várok, amióta csak az eszemet tudom, és már csak hat hét választ el tőle. Visszanézve azt kívánom, bárcsak ne pazaroltam volna el azt a rengeteg kívánságot, mert akkor most nem ragadtam volna egy vízelvezető csőbe.
Bizony, egy vízelvezető csőbe.
A Könyv Magyarul!


Letöltések 12. Végre! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 12. Végre! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789633739433
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2580095 / 1140485
  Series:


  TAGS:
  Online 12. Végre! ebook, könyvet 12. Végre! FB2, Download 12. Végre! PDF , Download 12. Végre! MOBI, Online 12. Végre! könyvet, ingyenes letöltések 12. Végre! IPhone, Online könyvet 12. Végre! PDF, ingyenes 12. Végre! DJVU, ingyenes letöltések 12. Végre! TXT, letöltések 12. Végre! RTF, Online 12. Végre! FB2 , e-könyvet 12. Végre! letöltések TXT, ingyenes 12. Végre! letöltések könyvet, e-könyvet 12. Végre! download MOBI, letöltések 12. Végre! IPad, olvas 12. Végre! MOBI, olvas 12. Végre! DOC, ingyenes 12. Végre! AWZ, Download e-könyvet 12. Végre! iPad , ingyenes 12. Végre! DJVU, Download 12. Végre! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 12. Végre! DVD, olvas 12. Végre! TXT, Book 12. Végre! letöltések DJVU, 12. Végre! letöltések könyvet ingyenes, 12. Végre! letöltések könyvet pdf ingyenes, 12. Végre! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 12. Végre! pdf ingyenes, 12. Végre! letöltések könyvet epub ingyenes, 12. Végre! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply