100 legszebb katedrális a világon


Minden templomnak, legyen az a mérete alapján kis kápolna vagy katedrális, saját története van. Az őket bemutató könyv végigkalauzol öt kontinensen, s elénk tárja a világ száz legszebb templomát és székesegyházát a prágai Szent Vitustól a dél-amerikai Bogotában lévő Primada katedrálison keresztül egészen az ausztrál földrészen található melbourne-i katedrálisig. Az utazást természetesen Rómában, a katolicizmus központjában álló Szent Péter-bazilika bejárásával kezdjük. Megcsodálhatjuk Michelangelo fenséges alkotását, s megismerkedhetünk másfél évezred keresztény építészetének remekeivel, az egyik legrégebbi történelmi múltra visszatekintő budapesti Mátyás-templommal, melynek tornya építészeti különlegesség, az egykori királyi székhely, Esztergom bazilikájával, az amiens-i templom világhírű szobraival, a yorki katedrális harmonikus gót stílusával, a rilai kolostoregyütessel, a ravennai San Vitale-székesegyház aranymozaikjaival, a maja templom romjaira épült mexikóvárosi katedrálissal – pontosan száz, csodálatra méltó építészeti remekművel. E szent épületek azonban nemcsak a vallási-szellemi élet fontos helyszínei, de művészettörténeti jelentőségük és saját történelmük alapján is egyedülálló értéket képviselnek – nem véletlen, hogy az UNESCO közülük többet is felvett a világörökség listájára.



A Könyv Magyarul!


Letöltések 100 legszebb katedrális a világon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések 100 legszebb katedrális a világon ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  1510 gr
  ISBN:
  9789630945899
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2108698 / 1017061
  Translator:


  TAGS:
  Online 100 legszebb katedrális a világon ebook, könyvet 100 legszebb katedrális a világon FB2, Download 100 legszebb katedrális a világon PDF , Download 100 legszebb katedrális a világon MOBI, Online 100 legszebb katedrális a világon könyvet, ingyenes letöltések 100 legszebb katedrális a világon IPhone, Online könyvet 100 legszebb katedrális a világon PDF, ingyenes 100 legszebb katedrális a világon DJVU, ingyenes letöltések 100 legszebb katedrális a világon TXT, letöltések 100 legszebb katedrális a világon RTF, Online 100 legszebb katedrális a világon FB2 , e-könyvet 100 legszebb katedrális a világon letöltések TXT, ingyenes 100 legszebb katedrális a világon letöltések könyvet, e-könyvet 100 legszebb katedrális a világon download MOBI, letöltések 100 legszebb katedrális a világon IPad, olvas 100 legszebb katedrális a világon MOBI, olvas 100 legszebb katedrális a világon DOC, ingyenes 100 legszebb katedrális a világon AWZ, Download e-könyvet 100 legszebb katedrális a világon iPad , ingyenes 100 legszebb katedrális a világon DJVU, Download 100 legszebb katedrális a világon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 100 legszebb katedrális a világon DVD, olvas 100 legszebb katedrális a világon TXT, Book 100 legszebb katedrális a világon letöltések DJVU, 100 legszebb katedrális a világon letöltések könyvet ingyenes, 100 legszebb katedrális a világon letöltések könyvet pdf ingyenes, 100 legszebb katedrális a világon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 100 legszebb katedrális a világon pdf ingyenes, 100 legszebb katedrális a világon letöltések könyvet epub ingyenes, 100 legszebb katedrális a világon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply