10 perc és KÉSZ!

 - 10 perc és KÉSZ!

A "10 perc – és KÉSZ!" című füzetünk második osztályos gyerekeknek szól 78 szórakoztató és könnyen érthető feladatlapot tartalmaz.
Egy munkalap megoldása átlagosan 10 percet vesz igénybe.
Munkalaponként egy *-gal jelölt plusz feladat a gyorsabban dolgozó gyerekeknek.
A feladatlapok tematikusan, egymásra épülő nehézségi fokozatok szerint vannak összeállítva.

Témakörök:
– Koncentráció fejlesztés (10 munkalap)
– matematika – számfogalmak (14 munkalap)
– matematika – műveletek (25 munkalap)
– anyanyelvi készségek (19 munkalap)
– barkácsolás/alkotás ( 10 munkalap)

Ajánljuk délutáni foglalkozásokhoz, otthoni gyakorláshoz, házi feladatoknak, versenyfeladatoknak vetélkedőkhöz, stb.
A Könyv Magyarul!


Letöltések 10 perc és KÉSZ! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 10 perc és KÉSZ! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  80
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  316 gr
  ISBN:
  5999553463804
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2631697 / 1149137
  Translator:


  TAGS:
  Online 10 perc és KÉSZ! ebook, könyvet 10 perc és KÉSZ! FB2, Download 10 perc és KÉSZ! PDF , Download 10 perc és KÉSZ! MOBI, Online 10 perc és KÉSZ! könyvet, ingyenes letöltések 10 perc és KÉSZ! IPhone, Online könyvet 10 perc és KÉSZ! PDF, ingyenes 10 perc és KÉSZ! DJVU, ingyenes letöltések 10 perc és KÉSZ! TXT, letöltések 10 perc és KÉSZ! RTF, Online 10 perc és KÉSZ! FB2 , e-könyvet 10 perc és KÉSZ! letöltések TXT, ingyenes 10 perc és KÉSZ! letöltések könyvet, e-könyvet 10 perc és KÉSZ! download MOBI, letöltések 10 perc és KÉSZ! IPad, olvas 10 perc és KÉSZ! MOBI, olvas 10 perc és KÉSZ! DOC, ingyenes 10 perc és KÉSZ! AWZ, Download e-könyvet 10 perc és KÉSZ! iPad , ingyenes 10 perc és KÉSZ! DJVU, Download 10 perc és KÉSZ! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 10 perc és KÉSZ! DVD, olvas 10 perc és KÉSZ! TXT, Book 10 perc és KÉSZ! letöltések DJVU, 10 perc és KÉSZ! letöltések könyvet ingyenes, 10 perc és KÉSZ! letöltések könyvet pdf ingyenes, 10 perc és KÉSZ! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 10 perc és KÉSZ! pdf ingyenes, 10 perc és KÉSZ! letöltések könyvet epub ingyenes, 10 perc és KÉSZ! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply